Om den här sajten

Välkommen till flygvardinna.se!

Riktigt kul att du hittat ända hit. Det betyder mycket för oss att se dig och andra med dig läsa det vi skriver. Det ger oss energi och ork till att fortsätta utveckla sidan för att du ska få den bästa informationen om yrket som, och vägen till jobbet som, flygvärdinna.

Har du någon gång funderat på att bli flygvärdinna eller flygvärd?

Fantastisk utsikt från FlyplanChansen för detta är ganska så stor. Vi har väl nästan alla någon gång i livet funnit flygvärlden som något väldigt spännande och annorlunda.

Den här är sajten finns till för dig som har gått vidare och verkligen seriöst tänker att detta kanske är jobbet för dig.

Vårt mål är att kunna besvara de “vanliga“ frågor du kan tänkas ha, men vi hoppas även kunna täcka in de extra frågor som kommer komma upp ju mer du lär dig.

Till exempel, om du nu är intresserad av detta jobb och hoppas kunna ”landa” ett så funderar du säkerligen på vad du då kan tänkas få i lön, om hur du bäst förbereder dig inför eventuell jobbintervju eller vilket flygbolag som egentligen erbjuder bästa villkoren.

För att göra det enkelt – vi hoppas kunna besvara dessa frågor.

Vi går på djupet

Om du tar och läser genom den djupgående informationen vi ger så kan du se en liten skillnad mot annan info du kan hitta på internet. Vi ger dig inte bara baskunskaperna och vad som krävs av dig utan även hur du gör för att nå dit du vill – till jobbet som flygvärdinna och kabinpersonal.

Så om du nu är verkligt intresserad av detta fantastiska jobb så hoppas vi ge dig sista knuffen – för att kunna ta steget dit. Kolla runt på våra sidor och läs noga, vi tror nämligen att du kommer gilla vad du ser.

Flygvärdinna - Jobbet Framför Andra

Skulle du tycka att vi missat något eller att vi har fel så är du mer än välkommen att ta kontakt med oss, även beröm är mer än välkommet.

Tack och lycka till!